Piatok sme zavŕšili „džemovačkami“

30. 7. 2011, Nové Mesto nad Váhom

Piatok 29. júl bol prvým dňom štvrtého ročníka festivalu Open Jazz Fest na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom. Predbežná predpokladaná bilancia je do 1000 návštevníkov. „Areál pojme 1 500 ľudí, takže sa budeme tešiť ak ho dnes naplníme,“ netají sa riaditeľ festivalu Marián Pavlovič.

Včerajší program zakončili umelci spoločnou „džemovačkou“. Hviezda piatkového line-upu Benni Chawes mal tak možnosť predviesť svoj povestný beatbox, keďže jeho vystúpenie sa nieslo skôr v komornejšej atmosfére. Organizátori sú veľmi potešení z nadšenia Michaela Wolneho a jeho kolegov z Em tria, ktorí opakovane vyjadrovali vďaku publiku a tešili sa zo spätnej väzby, ktorá podľa ich slov nie je vždy na podujatiach tohto druhu samozrejmosťou.

Diváci sa dnes môžu tešiť na PACORA trio, The Quiet Nights Orchestra, Oskar Rózsa Partnership Unlimited a Maceo Parker.

Počasie pri Novom Meste nad Váhom by malo byť podľa aktuálnych predpovedí stabilizované. Ak by aj prišiel dážď, organizátori sú naň pripravení. Časť festivalového amfiteátra je zastrešená.

Generálny partner

Bolton

Hlavní reklamní partneri

THAUSNE BlueNote

jazz.sk Rádio Piešťany 213 TV Piešťanský denník Nový Populár

Reklamní partneri

IZING Baumit Borovička Borec DOUBLEHEAD PRODUCTIONS SOZA Slovenská energetika, a.s. CS MTRADE Kúpele Piešťany Ropspol CARPE DIEM INVEST, s.r.o. Melicher Academy Sensus Quazar Elimer Techmontstav BA Stavmat stavebniny RealSTAV Západoslovenská energetika, a.s.

Gastropartneri

Heineken Bidvest