Open Jazz Fest Zelená voda 2011 už o dva týždne!

20. 7. 2011, Nové Mesto nad Váhom

Už len necelé dva týždne zostávajú do otvorenia 4. ročníka festivalu OPEN JAZZ FEST 2011, ktorý sa uskutoční 29. – 30. júla od 19:00 na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom.

Pódium na vode, prírodný amfiteáter priamo vedľa pláže, nasvietená a čeriaca sa hladina v zornom uhle publika – to sú sprievodné atribúty spoludotvárajúce jedinečnú a osobitú atmosféru festivalu.

Je skutočne len málo festivalov, na ktoré môžete zobrať celú rodinu, užívať si cez deň slnka a vodných športov a večer vplávať do ambietnej atmosféry festivalového amfiteátra s dennou kapacitou 1500 divákov, ktorý sa môže tešiť na dva dni hudby s bohatou a rozmanitou dramaturgiou predstavujúcou všetky odtiene jazzu. Od etno - cez jazzrock, melodický jazzpop až po novátorský progresívny jazz. Ohňostroj hudby vyvrcholí vystúpením nekorunovaného kráľa štýlu funky – Maceo Parkera, ktorý sa týmto spôsobom vracia po štyroch rokoch na Slovensko.

Na tohtoročnom Open Jazz Feste vystúpi dovedna 48 účinkujúcich hudobníkov z ôsmich krajín sveta v ôsmich jazzových formáciách…

So zaujímavou pridanou hodnotou prichádzajú organizátori v spolupráci s jedným z partnerov festivalu. Každý držiteľ vstupenky na festival obdrží voucher na jednorazový vstup do kúpeľov /wellness s 20% zľavou, ktorý si môže uplatniť až do konca novembra.

Deti do 12 rokov a ZŤP majú na festival vstup zdarma.

Lístky sa dajú zakúpiť v sieti ticketportal, alebo priamo na mieste.

S prianím príjemného dňa a srdečným pozvaním na štvrtý ročník festivalu, jeho riaditeľ Marián Pavlovič.

Generálny partneri

Modra Nota BlueNote

Hlavní partneri

Nadácia SPP Západoslovenská energetika, a.s. MPL Stavro

Partneri

Elimer L Real

Hlavní mediálni partneri

rtvs Rádio Devín Rádio FM

Rádio Piešťany Moja Muzika

Tento projekt bol podporený z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia.

Fondom na podporu umenia