Oskar Rózsa Partnership Unlimited

30. 5. 2011, Nové Mesto nad Váhom

Súčasťou sobotného programu Open Jazz Festu bude Oskar Rózsa Partnership Unlimited.

Oskar Rózsa Partnership Unlimited je zoskupenie toho najlepšieho, čo v jazze na Slovensku máme. Hudobníci okolo Oskara sú mladá generácia jazzmanov. Oskar Rózsa je pôvodcom, kapelníkom a hnacím motorom Partnership Unlimited, jedinečného projektu, ktorý vznikol špeciálne na jubilejný ročník BJD (2009). Zaujímavosťou zoskupenia je klavírne duo - keyboard a klasické krídlo. Partnership vystupujú aj v menšom obsadení, avšak organizátori Open Jazz Festu trvali na kompletnom obsadení, pre ktoré Oskar kompozície vytvoril.

Oskar Rózsa Je vyštudovaný dirigent a skladateľ, produkuje popové a rockové nahrávky, komponuje hudbu k baletu a divadlu, je autorom soundtrackov k mnohým dokumentárnym a celovečerným filmom. Je výnimočný basgitarista. Všestranný hudobník svoju profesionálnu hudobnú kariéru odštartoval v skupine Provisorium Deža Ursinyho, pri nahrávaní albumu Príbeh. Touto formáciou organizátori završujú line-up festivalu. „Dlho sme hľadali posledný čriepok mozaiky, aby všetko sedelo tip-top...“ s vtipom uzatvára Marián Pavlovič, riaditeľ festivalu.

Tento rok sa festival uskutoční 29. – 30. júla 2010

Od 1. mája stojí permanentka v sieti ticketportal 21,90 €.

Generálny partner

Bolton

Hlavní reklamní partneri

THAUSNE BlueNote

jazz.sk Rádio Piešťany 213 TV Piešťanský denník Nový Populár

Reklamní partneri

IZING Baumit Borovička Borec DOUBLEHEAD PRODUCTIONS SOZA Slovenská energetika, a.s. CS MTRADE Kúpele Piešťany Ropspol CARPE DIEM INVEST, s.r.o. Melicher Academy Sensus Quazar Elimer Techmontstav BA Stavmat stavebniny RealSTAV Západoslovenská energetika, a.s.

Gastropartneri

Heineken Bidvest