Facebook
SK | EN

Tlačová správa

Open Jazz Fest spúšťa predpredaj

21. 3. 2011, Nové Mesto nad Váhom / Bratislava

Prvý predpredaj zlacnených lístkov vo svojej histórii sa rozhodli spustiť organizátori štvrtého ročníka jediného jazzového festivalu pod holým nebom na Slovensku – Open Jazz Fest.

Predpredaj bude spustený v sieti Ticketportal k 1. aprílu 2011. „V predpredaji budú výlučne dvojdňové lístky a to až do polovice júna, kedy sa začne predávať vstupné aj na jeden festivalový deň“.

Prípravy na festival začali už v septembri minulého roka, kedy organizátori začali kontrahovať prvých umelcov. „Dnes už si môžeme dovoliť povedať, že dramaturgia štvrtého ročníka festivalu je takmer sfinalizovaná“, hovorí riaditeľ festivalu Marián Pavlovič. Fanúšikovia dobrého jazzu sa na meno headlinera môžu tešiť už čoskoro „Dolaďujeme posledné zmluvné detaily“, pokračuje Pavlovič, ktorý ďalej dodáva, že ide o umelca, ktorý publikum postaví na nohy rovnako ako charizmatická Jocelyn B. Smith minulý rok. Už teraz sa návštevníci podľa riaditeľa festivalu môžu tešiť na vystúpenia performerov z ôsmich krajín sveta.

Festival Open Jazz Fest sa koná už štvrtý rok na brehu jazera Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. Za svoju krátku históriu ho už navštívilo viac ako desať tisíc fanúšikov, čo je podľa organizátorov príjemná bilancia. Tento rok sa festival uskutoční 29. – 30. júla 2010 na nezmenenom mieste.

Dvojdňová premanentka (piatok/sobota):

Predpredaj:
od 1.4. do 30.4. 19,90 €
od 1.5. do 31.5. 21,90 €
od 1.6. do 15.6. 22,90 €
od 15.6 24,90 €
predaj na mieste 24,90 €

Jednodňový lístok:

Predpredaj:
od 15.6 15,90 €
predaj na mieste 15,90 €

Hlavní reklamní partneri

ŠFRB Modra Nota

Reklamní partneri

Elimer

Generálny Partner

BlueNote

Hlavný mediálny partneri

Radio Slovensko

Špeciálna podpora

FPU

Mediálni partneri

Moja Muzika

Vstupenky

Tootoot BlueNote