Zelená Voda stála na nohách

31. 7. 2011, Nové Mesto nad Váhom

Druhý deň festivalu Open Jazz Fest sprevádzala vynikajúca atmosféra. Na pódiu sa predstavili štyri hudobné formácie. Publikum roztancovali už Švédi The Quiet Nights Orchestra. Zahanbiť sa nedal ani Oskar Rózsa so svojim Partnership Unlimited. Vrcholom večera bol Maceo Parker, ktorý hral viac ako dve hodiny a publikum dostal doslova do varu. „Ľudia nám tu stávali zo stoličiek a presúvali sa na plochu pod pódiom, kde sa výborne zabávali,“ netají nadšenie riaditeľ festivalu Marián Pavlovič. Parker po celý čas komunikoval s publikom a odozva bola skvelá. Na záver si ľudia vytlieskali prídavok do ktorého jazzman zakomponoval „We love you“ a opustil stage.

Oba festivalové dni sa niesli v duchu výbornej atmosféry. Piatok bol v rámci vystúpení plný hĺbavého jazzu, sobota naopak nabrala groove. Organizátori sa nesmierne tešia účasti mladších ročníkov. „Fakt že tu vidím tváre z predošlých ročníkov nás posúva dopredu, pretože to dokazuje, že ľudia sa sem vždy radi vrátia,“ dodáva Pavlovič.

Na festivale vystúpilo osem hudobných zoskupení z celého sveta. Vychutnať si ich prišlo za oba festivalové dni zhruba 2000 divákov.

Generálny partneri

Modra Nota BlueNote

Hlavní partneri

Nadácia SPP Západoslovenská energetika, a.s. MPL Stavro

Partneri

Elimer L Real

Hlavní mediálni partneri

rtvs Rádio Devín Rádio FM

Rádio Piešťany Moja Muzika

Tento projekt bol podporený z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia.

Fondom na podporu umenia