Organizátori Open Jazz Festu sa tešia prognózam počasia

28. 7. 2011, Nové Mesto nad Váhom

Už zajtra, v piatok 29. júla, štartuje štvrtý ročník jediného open air džezového festivalu na Slovensku Open Jazz Fest. Organizátori sa popri mravenčej práci, ktorú celý rok odvádzajú, aby boli návštevníci festivalu spokojní, dnes tešia prognózam počasia na víkend. Aj napriek tomu, že posledné dni sa nad Slovenskom zmrákalo a ochladenie bolo citeľné, víkend vyzerá optimisticky. Podľa Slovenského hydrometerologického ústavu môžme očakávať krátky dážď v sobotu okolo 20:00. „Na túto situáciu sme pripravení, keďže časť amfitetátra na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom, kde sa náš festival koná, je zastrešená,“ hovorí riaditeľ festivalu Marián Pavlovič.

Na festivale vystúpi 8 hudobných zoskupení z domácej aj zahraničnej scény. Najväčším lákadlom by mal tento rok byť Maceo Parker, vďaka ktorému organizátori počítajú aj s účasťou nie príliš ortodoxných džezových nadšencov. Parker je podľa Pavloviča džez-funkový kráľ a tak by sa mal naplniť scenár z minulého roka, kedy Jocelyn B. Smith roztancovala areál.

Festival začína v piatok aj sobotu o 19:00. Lístky bude možné zakúpiť aj priamo na mieste.

Generálny partneri

Modra Nota BlueNote

Hlavní partneri

Nadácia SPP Západoslovenská energetika, a.s. MPL Stavro

Partneri

Elimer L Real

Hlavní mediálni partneri

rtvs Rádio Devín Rádio FM

Rádio Piešťany Moja Muzika

Tento projekt bol podporený z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia.

Fondom na podporu umenia